Alea, dívka moře. - Stewner, Tanya, 1974- (Fragment, 2021)
Parta Alfa Cru, děti, napůl suchozemci a napůl mořští lidé, žijí na staré plachetnici a vydávají se na další dobrodružství. Tentokrát chtějí hudbou potěšit smutné podmořské bytosti. Alfa Cru složili písničku pro podmořský svět. Jak ale zařídit, aby ji uslyšeli Gilfové, magické bytosti, které žijí na dně moře? Hudbu milují a bez ní je jim smutno. Alea a její kamarádi netuší, kde leží jejich město, ani jak pod vodu melodii písničky dostat. Najde se někdo, kdo jim poradí? Nakladatelská anotace.