Za oponou : velký příběh o malém seriálu - Pánek, Dan, 1988- (CPress, 2021)
Kniha nabízí pohled na natáčení seriálu Za oponou očima režiséra a dalších tvůrců. Daniel Pánek zprostředkovává čtenářům deníkovou formou profesní problémy, které doprovází celý proces vzniku televizního seriálu. Hlavní text doplňují vyjádření herců či fotografie z natáčení.