Encanto : příběh podle filmu - Francis, Suzanne (Disney (Egmont), 2021)
Příběh neobyčejné rodiny Madrigalů žijící vysoko v kolumbijských horách, v kouzelném domě, na zázračném místě jménem Encanto. Magie Encanta obdařila každé dítě z rodiny zvláštním Darem - od neobyčejné síly, přes schopnost léčit, po dar porozumět řeči zvířat. Tedy každé dítě, kromě Mirabel. Když Mirabel zjistí, že magie, která ochraňuje Encanto, je v ohrožení, rozhodne se zakročit. Možná je to právě ona, kdo dokáže výjimečnému místu a lidem, kteří v něm žijí, vrátit naději. Nakladatelská anotace.