Tělo : příručka pro uživatele - Bryson, Bill, 1951- (Tema (Kniha Zlin), 2021)
Populárně naučná publikace vysvětluje nejrůznější fyziologické procesy probíhající v lidském těle a umožňuje tak lépe pochopit podstatu našeho života.