Albert ze Šternberka : arcibiskup, zakladatel, mecenáš a diplomat doby Karla IV. - Papajík, David, 1971- (Velké postavy českých dějin, 2021)
Životní osudy i doba litomyšlského biskupa, magdeburského arcibiskupa a rádce císaře Karla IV. Alberta ze Šternberka.