Americký deník - Šopor, Michal, 1992- (CPress, 2021)
Český youtuber a cestovatel podává své svědectví, jaké je to žít v Americe (konkrétně v Los Angeles v Kalifornii), jak se v této zemi prosadit a rovněž čtenářům přibližuje, jaké byly jeho začátky i to, se kterými problémy se místní potýkají.