Podraz - Świst, Paulina, 1986- (Red, 2021)
Závěr kriminálně-erotické trilogie polské autorky. Chapadla mafie sahají hodně vysoko a Olka s Orlem budou mít co dělat, budou-li chtít vyváznout živí. Kde jsou hranice hamižnosti? Neexistují? Anebo jen prostě nejsou vidět, když člověku zakalí zrak mlha tělesné touhy? Několik lidí o tom bude muset vážně popřemýšlet... Orla zatkla policie. Olka se kvůli němu vrací do Polska a žádá o pomoc prokurátora Łukasze Zimnického. Ten souhlasí s tím, že jí vyhoví, ale klade si jednu podmínku: Orłowski se musí stát korunním svědkem. Potíž je však v tom, že Orlovi se do toho příliš nechce. Ve Vratislavi se zase Lilka s Michałem pokouší rozkrýt tajemství sekty, jejímž hlavním úkolem je vyprat špinavé peníze pro Chobotnici. A to všechno je přitom jen špička ledovce... Nakladatelská anotace.