Osobní receptář pro zdraví a pohodu : jak zvládat chutě na sladkosti, nechuť k pohybu, stres v práci a povinnosti doma, prevenci nemoci a léčbu stravou, kariéru, kritiky i stárnutí - Slimáková, Margit, 1969- (BizBooks, 2021)
Další kniha propagátorky zdravého životního stylu, lékárnice a výživové odbornice. Poradí, jak zdravě jíst, jak předcházet nemocem, jak si poradit s vedením domácnosti, jak odolávat diktátu módy a zůstat sám sebou.