Neuseknou ti hlavu? : Saúdská Arábie očima české letušky - Kobulejová, Adriana, 1988- (CPress, 2021)
Osobní výpověď autorky o životě v Saudské Arábii. Čtenáři se dozví nejen zajímavá fakta o stále málo známé Saúdské Arábii, ale seznámí se i s autorčinými vzrušujícími zážitky z dobrodružných cest po světě. V neposlední řadě nabízí tato jedinečná kniha pohled na náročnou práci řadové letušky (a později i vedoucí paluby). Nakladatelská anotace. Kráceno.