Séééndvič - Žid, Jaromír, 1962- (Otevřeno, 2021)
Soubor šesti "lehce podivných" povídek. Dozvíte se například, jak hrají šachy pyrotechnici, co se může přihodit, lezete-li v horách s neznámým spolulezcem, jaké zážitky přináší astrální rande, případně jak se věnovat umění aktu, i když neumíte fotografovat ani malovat. V knize jsou vážnější povídky prokládány lehce nevážnými. Ne že by ty vážné byly až nějak moc vážné, a ty nevážné byly k popukání. Nakladatelská anotace. Kráceno.