Cizí dluh : série Démoni z Los Angeles, kniha první - Litkowiec, Kinga, 1994- (Red, 2021)
Erotický román s dramatickou zápletkou uvrhne hlavní hrdinku Jessicu do velmi nebezpečné situace. Sama si musí poradit s věřiteli svého otce a zaplatit naprosto šílený dluh. Po otcově smrti Jessica Turnerová zjistí, že jí po něm zbyly dluhy. A ona je ta, která je musí zaplatit. Záchranu hledá u svého věřitele - Liama O´Direa, přezdívaného Ďábel z Los Angeles. Lhostejný a bezcitný šéf místního podsvětí jí však nabídne vskutku ďábelskou smlouvu: život výměnou za to, že se její tělo stane jeho majetkem. „Mohu být tvůj pán, nebo tvůj kat. Klidně tě tady a teď zabiju.“ Nakladatelská anotace. Kráceno.