Koruna snů. - Kucin, Jan, 1990- (Host, 2021)
Fantasy román českého autora vypráví spletitý příběh o tom, jak ze světa zmizí veškerá kouzelná moc. Přesto se zdá, že se pomalu do světa lidí navrací a je třeba vypátrat zdroj, dříve než bude pozdě. Erik je synem nejbohatšího šlechtice Elisianského království. Jeho bezpečný a poklidný život, soustředěný na studia a knihy, se však ze dne na den zcela změní. S dávným otcovým přítelem, legendárním stárnoucím pirátem Solomonem Hejkem, se Erik vydává na výpravu za tajemným magickým stromem. Cesta je zavede do pustých lesů Vrbenské vrchoviny, kterou obývají záhadní Lovci a kde se stíny minulosti noří do stále temnějších hlubin. Nakladatelská anotace. Kráceno.