Thorova sága. - Sierra, Sergio A., 1975- (CPress, 2021)
Pokračování ságy, jejímž ústředním hrdinou je severský bůh Thor. Thor se za doprovodu boha Lokiho a smrtelníků Tjalfeho a Roskvy vydává do Jötunheimu, země obrů. Thor a jeho skupina musí zjistit, zdali stvůry obývající Jötunheim vládnou magií - protože pokud ano, křehká rovnováha celého světa může být v ohrožení! Během výpravy jim cestu zkříží nevídané nestvůry, jež představují výzvu i pro samotného boha hromu. A zdaleka nejde o jediné nebezpečí, které jim hrozí! V pevnosti záhadného krále obrů Útgardalokiho brzy zjistí, že ani jejich božská síla nemusí stačit na to, aby se z Jötunheimu vrátili živí. Nakladatelská anotace. Kráceno.