V tieni Einsteina - Benedict, Marie (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2021)
Mileva „Mitza“ Marićová bola odmalička iná ako ostatné dievčatá. Napriek mnohým predsudkom bojovala o úspech v odbore, v ktorom dominovali muži. Matematika pre ňu bola vždy jednoduchšia cesta ako manželstvo. Lenže keď sa o ňu začal zaujímať spolužiak Albert Einstein, jej svet sa otočil hore nohami. Strhujúci a dojímavý román o žene, ktorá bola nielen manželkou, ale aj spolupracovníčkou jedného z najväčších vedcov a géniov v histórii.