Zasvěcená : paměti čarodějky - Garcia, Amanda Yates (Jota, 2021)
Mystická biografie o hledání smyslu, krásy a moci prostřednictvím čarodějnického života. Autorka popisuje v knize svou cestu (zahrnující i temné oblasti života - chudobu, nedůstojnou práci striptérky, týrání a misogynii), během níž se vrátila do vlastního těla, naučila se znovu využívat své vnitřní síly a vytvořila si magický svět, po němž tak dlouho toužila. Amandina kniha studuje všechny aspekty moderního čarodějnictví, včetně léčení prastarých ran a bolestí či vzpoury proti společenským a kulturním očekáváním. Jde o knihu, která v sobě naprosto přirozeně spojuje čarodějnictví a feminismus. Nakladatelská anotace. Kráceno.