Hra s ohněm - Shen, L. J. (Baronet, 2021)
Milostný příběh z žánru new adult. Grace je "divná" holka a West je hezoun se špatnou pověstí. A i když je to k sobě navzájem táhne, oba mají svá bolestivá tajemství opředená lží. Dokážou překonat překážky a najít své štěstí? Grace Shawová a West St. Claire jsou naprosté protiklady. Ona je divná holka z food trucku. On je tajemný rváč nelegálních zápasů, který jednoho dne vtrhl na motorce do jejího ospalého texaského univerzitního městečka a od té doby za sebou nechává spoušť. Ona je pro svět neviditelná. On je městem milovaný "zlý hoch". Ona je vadné zboží. On je potížista. Když West vpadne do jejího poklidného života, Grace se snaží zjistit, jestli jí přinese štěstí, nebo zklamání. Ale čím víc ho odhání, tím víc ji West vytahuje z její ulity. Grace toho moc neví o životě za hranicemi svého města, ale ví tohle: Je zamilovaná do nejpřitažlivějšího kluka na Sheridanské univerzitě. A když si člověk hraje s ohněm - zřejmě se popálí. Nakladatelská anotace. Kráceno.