Terapie sebepoznáním - Zetek, Tomáš, 1980- (Pointa, 2021)
Kniha vychází z terapeutických zkušeností autora a odborných poznatků z hlubinné psychologie. Je průvodcem v oblasti osobního rozvoje a lidské psychiky. Ukazuje i vliv dětství a dospívání na budoucí podobu osobnosti a mezilidské vztahy.