Velká kniha velkých strojů - Cohorna, Lukáš (Edika, 2021)
Publikace představuje největší stroje na světě, za jakým účelem vznikly, jak fungují, kdo a kdy je sestrojil, kde je najdeme a jaký je jejich dnešní osud.