Od paty k hlavě - Šulc, Matěj (Pointa, 2021)
Publikace vysvětluje frincipy fungování lidského těla. Zahrnuje i kapitoly o pohybu dětí i dospělých nebo o tom, jak postupovat, když se v těle objeví bolest, a jak s ní formou sebediagnostiky pracovat.