Cizinky ve vlaku - Unger, Lisa, 1970- (Vendeta, 2021)
Psychologický thriller vyprávěný z několika úhlů pohledu jednotlivých postav. Selena, spokojená manželka z předměstí, podezřívá manžela z nevěry s jejich chůvou a svěří se s tím zcela neznámé ženě, kterou potká ve vlaku. A pak chůva zmizí... Selena Murphyová je na cestě z práce, když její vlak zničehonic zastaví. Při čekání se dá Selena do řeči s krásnou neznámou ženou, která sedí vedle ní. Hovor plyne rychle a nenuceně. Dotyčná se představí jako Martha a svěří se, že je uvězněná ve vztahu se svým nadřízeným. Selena své nové známé naopak poví, že podezírá manžela z milostného poměru s jejich chůvou. Když vlak následně dorazí do Seleniny stanice, obě ženy se rozejdou s tím, že už se nejspíš nikdy nesetkají. O pár dní později však chůva rodiny Murphyových zmizí. Selenin kdysi dokonalý život se vzápětí obrátí vzhůru nohama. Zatímco čím dál víc zabředává do záhady zmizelé chůvy a její manželství přichází k dalším a dalším úrazům, Selena začíná přemýšlet, kdo vlastně ve skutečnosti byla ona neznámá spolucestující. Ani zdaleka ovšem není připravená na to, co nakonec zjistí... Nakladatelská anotace.