Tam, kde sa končí rieka - Martin, Charles (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2021)
Absolútne dojemný príbeh autora bestsellerov Hora medzi nami a Keď svrčky plačú.  On bol sprievodcom rybárov a umelcom – maliarom z parkoviska karavanov, ktorý sa snažil preraziť, ona krásna a jediná dcéra najmocnejšieho senátora z Južnej Karolíny. Keď sa Doss Michaels a Abigail Grace Colemanová za dramatických okolností náhodou stretnú, hneď vedia, že našli pravú lásku. Po desiatich rokoch manželstva bojuje Abbie s vážnou chorobou a spíše si zoznam desiatich želaní, ktoré by si rada splnila, prv než príde koniec... Spolu s Dosom sa tajne vydajú na dlhú púť po rieke St. Mary‘s.