Slušné dievčatá plačú potichu - Durica, Katarina (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Júlia je kaderníčka. Má zdanlivo bezstarostný život, kým do jej salónu a života nevpadne mladý mafián Andrej. Júlia sa snaží bojovať proti príťažlivosť, ale sila lásky je mocnejšia. Hilda býva v byte pod Júliou. Sníva o štúdiu v zahraničí a večierkoch, ale to všetko je v meste mafiánskom meste nemožné. Teta Eržika je na dôchodku a celé dni hľadá v televíznom seriáli šťastie. Bezmocne sleduje, ako sa jej syn mení na krvilačného mafiána a ospalé mestečko na Žitnom ostrove sa v roku 1997 stáva synonymom hrôzy.