Chytře na prů*ery : konečně funkční návod, jak se proklestit životem - Bishop, Gary John (Via, 2021)
Autor se nejen snaží vysvětlit podstatu moudrosti, ale snaží se nám rovněž poradit, jak řešit naše problémy. Zaměřuje se na čtyři klíčové oblasti našeho života, kterými jsou láska, ztráta, strach a úspěch.