Hejno havranů - Stewart, Kate (Red, 2021)
Román je směsicí erotiky, pomsty, tajemství a hledání pravdy. Úvodní část série Havraní bratrstvo. Hlavní protagonistkou fascinujícího příběhu je Cecílie Hornerová, dcera majitele továrny, která je nucena pracovat v otcově závodě v Triple Falls, a to ze dvou důvodů: aby nepřišla o jmění a aby mohla finančně podporovat svou matku, s níž se Cecíliin otec Roman Horner před mnoha lety rozvedl. Významnou roli v celém příběhu hrají její nejlepší kamarádka Christy a Sean s Dominikem. Milenecké vztahy mezi Cecílií a těmito muži se postupně začnou komplikovat. Navíc se dozvídá, že mají co do činění se spolkem havraního bratrstva. Je to tajné uskupení, o kterém se toho mnoho neví. Cecílie musí začít jednat. Chce dostat odpovědi na nezodpovězené otázky. Nakladatelská anotace. Kráceno.