Edison! - Král, Zdeněk, 1971- (Pointa, 2021)
V knize sám vynálezce vypráví zábavnou formou o svém životě, o pokusech nejen s elektrickým proudem, ale především o píli, vytrvalosti a nadšení, pomocí kterých dokázal velké věci.