Americké prázdniny - Fišar, Jiří, 1974- (Jota, 2021)
Cestopisná knížka přibližuje zážitky autora, který se s manželkou a dvěma syny vydal na dobrodružné putování po jihozápadu Spojených státu amerických. S nadhledem a neutuchajícím humorem podává příběh této trochu netradiční cesty, ve kterém provede čtenáře úskalími, která přináší cestování s dospívajícími dětmi (a s manželkou, na tu nesmíme zapomenout!) po národních parcích, ale i velkých městech. Pokud máte děti a velké cestovatelské plány, toto je kniha přímo pro vás. Ale vlastně pro všechny, kteří mají rádi cestovatelské historky, Ameriku a moudrý humor. Nakladatelská anotace. Kráceno.