Přepište dějiny - Stehlík, Michal, 1976- (Jota, 2021)
Přepis podcastu, který se snaží uvést na pravou míru mýty starších i moderních českých a československých dějin, jež se dostávají do obecného povědomí prostřednictvím médií, sociálních sítí nebo výroků některých politiků.