Nespoutaná : probuďte se a začněte žít! - Doyle, Glennon, 1976- (Via, 2021)
Autobiografická kniha o ženské sebelásce. Plná bolesti a žalu, ale i krásy a lidského humoru. Taková je kniha Nespoutaná, v níž se autorka Glennon Doyle vypisuje ze syrovosti trpkého ženství prostoupeného závislostí, poruchou příjmu potravy, depresemi i rozpadem manželství. Zároveň zde však jako fénix povstává z popela, dává čtenářům naději na katarzní oproštění a pomáhá nám uvědomit si vlastní hodnotu, půvab a vnitřní lásku, s jejichž pomocí máme konečně šanci vymanit se ze svých klecí. Nakladatelská anotace.