Záhady na dosah ruky : od magických rituálů v temném pravěku po nejnovější důkazy o UFO nad naším územím - Vašíček, Arnošt, 1953- (Mystery Film, 2021)
Práce se snaží objasnit záhady starších i novějších českých dějin.