Vánoční setkání - Horáková, Magdaléna (E-knihy jedou, 2021)
Klidné vánoční svátky jsou něčím, o čem si Andrea může nechat jen zdát. Stále se snaží vzpamatovat z těžkého rozchodu a vyrovnat se se svou životní prohrou. Její rodina, ke které byla okolnostmi přinucena se vrátit, jí to však vůbec neusnadňuje. Andrea tak s přicházejícími Vánocemi propadá stále většímu zoufalství a utápí se v sebelítosti. Když ale v celém tom svátečním zmatku náhodou potká svého bývalého spolužáka Adama, všechno se najednou pomalu začne obracet k lepšímu.