Ruští mystici - Špidlík, Tomáš, 1919-2010 (Špidlík, Tomáš, 1919-2010. Dílo, 2021)
Kniha je prvním českým vydáním úspěšné publikace otce Špidlíka a představuje jedinečný vhled do ruské mystiky. Dává klíč k jejímu pochopení: předkládá to podstatné a zároveň uvádí její životodárný význam. Bohatou sbírku duchovních textů předchází vlastní Špidlíkovy komentáře. Text ukazuje, co ze specifické ruské zbožnosti může obohatit církev univerzální v jejím současném poslání. Nakladatelská anotace. Kráceno.