Lokiho sága. - Serrano Lorenzo, Aranzazu, 1975- (CPress, 2021)
První příběh severské ságy o Lokim, který je synem bohyně a obra. Lokiho narození provází děsivá kletba - má se stát příčinou zániku země Ásgard. Všemocný Ódin věří, že kletbu je možno přemoci a z Lokiho udělat silného spojence ve svých službách. Mladý bůh Loki přišel do země Ásů, aby všechno změnil.