Dim Swim se učí plavat - Kolaříková, Linda (Pointa, 2021)
Pohádky o malém tučňákovi s obrázkovou plaveckou metodikou, podle které se mohou naučit plavat nejen děti. Pomocí pohádek o malém tučňákovi Dimovi, který se učí plavat, můžete naučit své děti základní plavecké dovednosti, např. dýchat do vody s tučňáčicí Bublinkou, vznášet se s hvězdicí Aster, skákat šipku s delfínicí Špičkou a dalších celkem 22 základních plaveckých dovedností. A nakonec i plavat samostatně kraul a znak. Nakladatelská anotace.