Kroniky Dasnarie. - Kennedy, Jeffe, 1966- (Fantom Print, 2022)
Úvodní díl fantasy série z říše Dasnarie, kde jsou ženy vychovávány jen k potěše mužů, nikoli k myšlení. Princezna Jenna se však svému tyranskému muži odmítne poddat... Princezna Jenna byla vychována v největším luxusu - a nevědomosti. Byla však vyškolena v tom, jak se žena může dostat k moci. Když jsou ohlášeny její zásnuby, je připravena vydat se na cestu intrik, které ji mají proměnit z pouhé ozdoby v královnu. Jenže muž, jehož Jenně určili za manžela, není prostoduché princátko. Je to monstrum v lidské kůži a Jenně je od chvíle, kdy složí svatební slib, jasné, že život pod jeho nadvládou bude plný děsu. Jestli chce přežít, musí se nějak osvobodit - a pro princeznu narozenou do hebké klícky je putování do studeného, tvrdého království cestou vskutku nebezpečnou... Nakladatelská anotace.