Nepečené dezerty Kateřiny A. - Čekanová, Andrea, 1990- (MOBA, 2022)
Český psychothriller o ženě týrané svým manželem, který skrývá temná tajemství. Kateřina žije s manželem Albertem a dvěma dospívajícími dětmi ve velkém domě, netrpí nedostatkem financí a zdá se, že žije dokonalý život. Přesto si však začne psát deník, který pojmenuje Nepečené dezerty, aby zůstal utajený před jejím manželem. Vypisuje se zde totiž především z jejich osmnáctiletého manželství, plného psychického i fyzického násilí. Kateřina se cítí být pouze trofejí svého manžela, který ji odmítá vidět jako lidskou bytost. Má však pocit, že před ní stále něco skrývá a že se kolem něj v jeho zaměstnání dějí podezřelé věci...