Mrazík s pendrekem v ruce : proč je současné Rusko takové a proč nemůže být jiné - Mitrofanov, Alexandr, 1957- (Střed (Prostor), 2022)
Autor popisuje politické a společenské poměry v současném Rusku, které srovnává s historickým vývojem Sovětského svazu.