Život s diagnózou - Faltynková Ryšánková, Jana (Backstage Books, 2021)
Autobiografický román mladé ženy zkoušené životem. Hlavní hrdinka se potýká s onkologickým onemocněním a zároveň zažívá lásku svého života. Stále je tedy zač bojovat. Skutečný příběh z pera mladičké bloggerky Jany Faltynkové/Ryšánkové je osobním svědectvím o boji s onkologickou nemocí. Autorka bez příkras a retuší popisuje průběh léčby i rekonvalescence, propady v momentech, kdy se nemoc opakovaně vrací, stejně jako neutuchající a urputné hledání nové síly, naděje a víry v to, že všechno dobře dopadne. Ve své knize čtenáře přesvědčuje o tom, že sílu bojovat a nevzdávat se je možné najít vždycky, ať už je hlavním důvodem malá dcerka, životní láska nebo cokoliv jiného, co dává našemu životu smysl. Nakladatelská anotace.