Záhadné zmizení dcery prominenta - Garcia, Joe (Splendidum družstvo, 2022)
Soukromý detektiv Ronny byl při přestřelce ve službě raněn do zad a skončil na vozíku. Přesto chce ve své práci pokračovat, aspoň jako soukromý detektiv.  Má jedinečný talent řešit těžké kriminální případy, ovšem na invalidním vozíku sám toho moc nezmůže, proto si musí najít společníky ke spolupráci. To se mu ovšem nedaří, nikdo nemá zájem spolupracovat s hendikepovaným detektivem. Nakonec se k němu přidá krásná blondýna s tajemnou minulostí a užvaněný sprosťák malého vzrůstu, který je sice velice akční a schopný ledacos vypátrat, ovšem jeho přílišná touha po prostitutkách a penězích ho vždy přivede do nějakého maléru.  První případ detektiva Ronnyho ´Záhadné zmizení dcery prominenta´ se odehrává v roce 2015 v Kalifornii.