Předat dětem, co je k žití : 30 rozhovorů - 30 let Sedmé generace (Hnutí Duha - Sedmá generace, 2021)
Kniha je souborem 30 rozhovorů s lidmi, kteří si prošli neobvyklou životní zkušeností, která jim změnila pohled na svět a díky tomu mohou obohacovat a inspirovat dnešní děti v oblasti stylu života, lidských hodnot, práv žen, politiky či ekologie.