Život naruby, aneb, Nebát se, žít, milovat : zápisník z cest za poznáním - Antonínová, Romana, 1986- (Backstage Books, 2017)
Autorka popisuje své zážitky z Austrálie a Bali, kde našla smysl svého života, lásku a hledala odpověď na mnohé filozofické otázky. Kniha je psána částečně jako úvahový deník, obsahuje také citace autorky.