Poník Větrník. - Caspari, Tina, 1939- (Egmont, 2022)
Další dobrodružství Bily a tvrdohlavého poníka Větrníka pro milovnice koní a koňských příběhů. Bily už se nemůže dočkat prázdnin, které bude moci strávit v sedle. Ale než přijde léto, čeká na ni a jejího věrného kamaráda Větrníka spousta výzev. Jejich pomoc bude potřebovat nejen pan Tiedjen, když se zraní na závodech, ale také nemocný poník, kterého objeví nedaleko Velkého Dvora. Bily tráví u koní každou volnou chvíli a tyto okamžiky by nevyměnila za nic na světě, ovšem tentokrát má před sebou nelehký úkol: musí se připravit na start v parkurové soutěži. Nakladatelská anotace. Kráceno.