Kdo mířil na Hrad? : 35 neúspěšných kandidátů na funkci československého prezidenta - Čechurová, Jana, 1969- (Hot history, 2022)
Životní dráha osobností, o kterých se v letech 1918-1992 uvažovalo jako o možných hlavách československého státu.