Zahrada dětem : zásobník venkovních aktivit - Šťávová, Leona, 1988- (CPress, 2022)
Kniha plná nápadů na zábavné aktivity, které inspirují k pobytu na čerstvém vzduchu. Díky jednoduchým a efektivním tipům vytvoříte ve svém okolí místo, kde se děti samostatně zabaví, užijí si bezpečného pohybu, získají nové dovednosti, objeví kouzla a taje přírody. Velká část obsahu této knihy je použitelná kdekoliv - na zahradě, v parku, v pralese i na konci světa. V knize naleznete náměty na sportovní pomůcky, vrbové domečky, hračky z přírodních zdrojů, experimenty, pozorování, pátrání, vodní hrátky. Nakladatelská anotace.