Encyklopedie traktorů : české a slovenské traktory od r. 1912 do současnosti - Šuman-Hreblay, Marián, 1950- (Autosalon (CPress), 2022)
Publikce popisuje české i slovenské kolové a pásové traktory, lokomobily a motorové pluhy, používané od přelomu 19. a 20. století až do současnosti. Kniha obsahuje historii výroby traktorů a informace o desítkách firem, z nichž většina v dnešní době již neexistuje. V závěru knihy autor pro čtenáře shromáždil zajímavosti ze života českých konstruktérů, černobílé i barevné fotografie a kresby.