Fyzika je hra : definice, pokusy, zábavné aktivity : pro 2. stupeň ZŠ - Chajda, Radek, 1973- (Fragment, 2022)
Publikace představuje základní znalosti fyziky netradičným způsobem. Strohé vzorce a poučky stačí doplnit o jednoduché experimenty a uvidíte, že fyzikálním pojmům a jevům porozumíte během chvilky. Pokusy jsou naprosto bezpečné a nebudete k nim potřebovat žádné speciální vybavení. Nakladatelská anotace. Kráceno.