Jak neztratit chuť do života - Bernhardt, Klaus (CPress, 2022)
Cílem textu je podat jasné a co nejjednodušší návody, jak zjistit pravé příčiny deprese a vyhoření a naučit se s nimi zacházet, či jak depresívní příznaky rychle zmírnit.