Procvičujme paměť zábavnou formou : čtení, pozornost, slovní zásoba, orientace v prostoru, postřeh, znalosti, logika, motorika, paměť - Jirušková, Miluše (Edika, 2022)
Publikace se soustředí na procvičení paměti. Obsahuje cvičení ke zlepšení čtení, procvičení pozornosti, navýšení slovní zásoby, získání orientace v prostoru, zlepšení postřehu, získaní znalostí, posílení logiky či zlepšení motoriky.