Dotknout se duše - Holeček, Marek, 1974- (CPress, 2022)
Bilanční rozhovor o zdolávání vrcholů v horách i uvnitř nás. Špičkový horolezec, vyznavač alpského stylu, držitel mezinárodního ocenění Zlatý cepín.