Brrr! : skandinávská cesta ke zdravému otužování a šťastnému životu - Søberg, Susanna, 1982- (XYZ, 2022)
Zkuste plavat i v zimě a zaručujeme vám, že takové koupání se vám zaryje pod kůži a už se ho nebudete chtít vzdát! Nastartujte svou dobrou náladu, začněte se otužovat!