Božský imperátor Duny - Herbert, Frank, 1920-1986 (Baronet, 2022)
Další kniha sci-fi cyklu o planetě Duna sleduje snahu potomka vládnoucí dynastie omezit touhu po násilí mezi lidmi. Leto pro svou vizi obětuje lidskou podobu, ze které zůstává jen tvář, tělo se proměnuje v "červa" - bytost z pouště. Jako neomezený vládce, uctívaný jako Bůh, manipuluje s lidmi. Má schopnost vidět do budoucnosti a v jeho paměti jsou uloženy osudy nejen jeho přímých předků, ale celé lidské generace od starověku. Kniha navazuje na romány Duna, Děti Duny a Spasitel Duny.